Taitei de casa

de violeta30 in Paste, 14 Dec 2020 | 2732 vizualizari

 

Nimic nu se compara cu o ciorba cu taitei de casa ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • faina
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Batem oul cu sare si apoi adaugam faina cat sa iasa un aluat nici moale, dar nici foarte vartos. Framantam bine si apoi impartim aluatul in 3-4 bile pe care le vom intinde cu sucitorul pe rand si vom face cate o foaie foarte subtire pe care o presaram cu faina. Apoi taiem in fasii de dimensiune dorita (cat de lungi ne dorim sa fie taiteii).

Se rasfira dupa taiere si se lasa pe o hartie sau intr-o tava la uscat.

Dupa ce se usuca, se scutura de faina si se pun in ciorba/supa sau se pot pastra intr-o punga de hartie maxim 2 saptamani.

Se mai pot pregati chiar si cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tăiței de casă